Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

HAGYOMÁNYOS ZALAI ÉS VASI ÉTELEK


MOGYORÓS BONBON

2008.01.15

Hozzávalók:

1 tábla (10 dkg) tejcsokoládé, 5 dkg vaj, 20 dkg darált mogyoró, 5 dkg porcukor, 1 evőkanál rum (vagy pár csepp rumaroma). A bevonáshoz kakaópor (én Milka kakaóport használtam). A díszítéshez mogyorószemek.

  

Kép

    

Elkészítés:

A csokoládét a vajjal és a porcukorral fölolvasztjuk. Belekeverjük a mogyorót és a rumot. Az egészet jól összekeverjük, majd hűtőgépben kihűtjük.

A kihűlt masszából kis diónyi golyókat formázunk. Kakaóporban meghempergetjük és mogyorószemekkel díszítjük őket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a véleményemről-.-

(Zoéé., 2011.01.23 17:07)

tetszik:)
megcsinálom anyum szülinapjáára.
<3 nyíííh <3

Mogyorós bonbon!

(kaleva, 2009.12.16 09:33)

Köszönöm, hogy ebből is kaptam, álomfinom volt! Ilyet is fogok készíteni! (Vagyis igazából mindegyiket elkészítem, annyira finomak!)