Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


NARANCSOS MARCIPÁN

2008.01.14

Hozzávalók:

25 dkg natúr marcipánmassza, 2 evőkanál narancslikőr, 5 dkg nagyon apróra vágott kandírozott narancs,10 dkg csokoládé. A díszítéshez mandulaszemek.

  

Kép

    

Elkészítés:

A marcipánt kicsit összemorzsoljuk, alaposan belegyúrjuk a likőrt, aztán a kandírozott narancsdarabkákat. Ezután hideg helyen állni hagyjuk.

Amikor újra megdermedt, formázzunk belőle kis diónyi golyókat, vonjuk be őket olvasztott csokoládéval és mandulaszemekkel díszítsük.

Tegyük hideg helyre őket, hogy a csokoládé megdermedjen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.