Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


CSOKIS MUFFIN I.

2008.01.27

Hozzávalók:
1 tábla (10 dkg) jó minőségű csokoládé megolvasztva, 2 evőkanál holland kakaópor,
20 dkg liszt + 1 kávéskanál sütőpor, 10 dkg vaj, 2 tojás, 5 dkg (barna)cukor, csipetnyi őrölt fahéj, 1 dl tejszín.

 

Kép

 

Elkészítés:
A vajat összekeverjük az olvasztott csokival, a kakaóporral, a fahéjjal, a cukorral, a tejszínnel és a tojásokkal. Amikor a krém jó habos beleforgatjuk a sütőporos lisztet A tésztát muffinformába rakott mignonpapírokba kanalazzuk és előmelegített sütőben megsütjük. Úgy jó, ha a közepe egy picit lágy marad.

  

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

teteje

(Gréti, 2012.02.23 21:53)

szia! az első képen milyen csokimáz van a muffinon? mi a receptje???