Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


Csokoládés keksz 2.

2016.10.05

Csokoládés keksz

Hozzávalók 20 dkg puha vaj
20 dkg cukor

25 dkg liszt
2 tojássárgája

1 teáskanál  cukrozatlan kakaópor

10 dkg csokoládé
1 kávéskanál sütőpor

 

A vajat krémesre keverjük előbb a cukorral, azután a tojások sárgájával. Beleforgatjuk a sütőporos, kakaós lisztet, majd a csokoládét. A tésztát néhány gyors mozdulattal összegyúrjuk. A masszából formázott 20-24 diónyi golyókat egymástól távol, sütőpapírral bélelt tepsire rendezzük. A tetejüket pohár aljával enyhén lenyomjuk. A süteményt 180 fokra előmelegített sütőben 14-15 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.