Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


CSOKOLÁDÉS MUFFIN

2012.10.10

Hozzávalók:

20 dkg csokoládé, 15 dkg liszt, 15 dkg darált mandula, 15 dkg barna cukor, 2 tojás, 3 evőkanál olaj, 1,5 dl tej, 5 dkg csokoládélencse, 1 kávéskanál sütőpor.


p1310026-dd.jpg

 

Elkészítés:

A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk. Összekeverjük a tejjel, olajjal és a tojásokkal. A mandulát, lisztet, sütőport és a csokoládélencsét beleforgatjuk. Az így kapott keveréket 12 muffinkosárkába kanalazzuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük őket. Vigyázat, ne süssük túl! Úgy jó, ha a belseje puha, de már nem lötyög. Langyosan vagy hidegen tálaljuk.

 

Tipp:

Sütés előtt a tetejére is szórhatunk csokoládélencsét.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.