DUPLACSOKIS BROWNIE
Hozzávalók (2 decis pohárral mérve):
4 tojás, egy pohár tej, fél pohár cukor, fél pohár olvasztott vaj, 2 tábla (10 dkg) olvasztott csokoládé, 1 kávéskanál fahéj, másfél pohár liszt egy kiskanál sütőporral elkeverve, 1 tábla csokoládé mogyorónyi darabokra vagdosva.
Elkészítés:
Két keverőtálat készítünk elő. Az egyikben összekeverjük a tojásokat, tejet, cukrot, vajat, olvasztott csokit és a fahéjat. A másikban a lisztet, sütőport és a csokoládédarabokat. Ezután a száraz hozzávalókat belekeverjük a tojásos-cukros krémbe.
Az így kapott tésztát kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 180-200 fokon 15-20 percig sütjük.
(A sütés végén a tészta közepe még kicsit lágy. Ez nem azért van, mert nyers, hanem a sok olvadt csokitól.)
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Erzsi mama és Juli!
Nagyon kedvesek vagytok. Örülök, hogy nálatok is bevált ez a recept.
köszönöm
(Juli, 2009.05.25 07:06)Ez egy nagyon jó recept, most próbáltam ki, de még sokszor fogom. Köszönöm!!
köszönöm
(Erzsi mama, 2009.02.24 09:44)
Nagyon finom lett ez a süti mikor megsütöttem. Az unokák egy morzsát se hagytak belőle.
Keresek nálad megint valami jó receptet, de nehéz, mert egyik süti szebb, mint a másik.
Puszi: Erzsi mama
Brownie
(Szamóca, 2009.05.25 10:00)