Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


MANDULÁS APRÓSÜTEMÉNY

2012.10.29

Hozzávalók:

20 dkg liszt, 20 dkg darált mandula, 20 dkg szobahőmérsékletű vaj, 10 dkg cukor, 1 citrom reszelt héja, fél kávéskanál őrölt fahéj. A díszítéshez: olvasztott csokoládé, szórócukrok.

Elkészítés:

A sütemény hozzávalóit összegyúrjuk, majd szilikon kagylóformába nyomkodjuk. (Akinek fém kagylóformája van, vajazza ki, mielőtt beleteszi a tésztát!)

A süteményt 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. Ezután olvasztott csokoládéval és szórócukorral díszítjük.

  

p1270453-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.