Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


ÖRDÖGPOGÁCSA

2012.10.30

Hozzávalók:

15 dkg liszt, 15 dkg finomra darált dió, 10 dkg porcukor, 20 dkg szobahőmérsékletű vaj, fél citrom reszelt héja, fél kávéskanál őrölt fahéj. A töltelékhez: ízlés szerinti lekvár.


Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd diónyi golyókat formálunk, melyeket sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatunk, majd egy fakanál nyelével mélyedéseket nyomunk beléjük. A mélyedéseket megtöltjük lekvárral. A süteményt 180 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.

 

p1270421-dd.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.