Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


PÖTTYÖS KEKSZ

2011.12.22

Hozzávalók:

30 dkg liszt, 20 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 1 kisebb narancs reszelt héja, néhány csipetnyi őrölt fahéj, 5 dkg csokoládécsepp vagy apróra vágott csokoládé, fél kávéskanál sütőpor.


p1100377-ff.jpg

 

Elkészítés:

A hozzávalókból sima tésztát gyúrunk. A csokicseppet a már összegyúrt tésztába dolgozzuk óvatosan bele.

A tésztából kb. 4 cm átmérőjű hengert formázunk, amit negyed órára mélyhűtőbe teszünk.

A hűtés után a hengert kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk, a szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.