Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SÜLT ALMA

2008.01.09

Hozzávalók:

Személyenként két alma, almánként evőkanál darált dió vagy mandula, fél evőkanál porcukor, néhány szem mazsola (kihagyható), egy kiskanál sárgabaracklekvár, csipetnyi őrölt fahéj.

  

Kép

 

Elkészítés:

A diót összekeverjük a porcukorral, fahéjjal, lekvárral és mazsolával.

Az almákat megpucoljuk. A magházukat kivájjuk. A magház helyébe beletöltjük a diós keveréket.

A megtöltött almákat sütőben puhára sütjük.

 

Tipp:

Díszítésnek szórhatunk az almákra darabos diót vagy mandulaforgácsot.

Tálalásnál adhatunk a töltött almához vaníliamártást.

  

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.