Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


BARACKKRÉM

2008.01.29

Hozzávalók (négy 2,5-3 decis tálkához vagy kehelyhez):

4 közepes szem őszibarack, 2 dl sűrű natúr joghurt, a barack édességétől függően esetleg cukor vagy édesítőszer.

  

Kép

  

Elkészítés:

Az őszibarackokat megpucoljuk, magjukat kivesszük, apróbb darabokra vágjuk őket. A barackdarabokat a joghurttal (és esetleg a cukorral) együtt turmixgépbe rakjuk, és sűrű krémmé turmixoljuk.

 

Tipp:

A barackkrémbe keverhetsz különböző gabonapelyheket, puffasztott amarántot, müzlit. Így nagyon finom és kiadós reggelit kapsz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

barack krém

(Dorka, 2009.09.09 07:05)

Ezt ki fogom próbálni mert nagyon jól néz ki.