Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


GESZTENYE FAGYI

2008.01.23

Hozzávalók:

10 dkg porcukor (vagy ennek megfelelő mennyiségű édesítőszer), 20 dkg tisztított, főtt gesztenye, fél dl rum, 25 dkg mascarpone, 3 dl tejszín. (Ha nincs gesztenyéd, használj a cukor és a gesztenye helyett egy csomag, 25 dkg gesztenyemasszát.)

 

gesztenye-fagyi-005-dd.jpg

   

Elkészítés:

A gesztenyeszemeket robotgépben krémmé keverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a porcukrot, a rumot, végül belekeverjük a mascarponét.

Az így kapott krémet fagylaltgépbe töltjük, és fagylalttá keverjük.

Ha nincs fagylaltgéped, tedd a krémet a mélyhűtőbe, és negyedóránként átkeverve fagyaszd meg!

 

gesztenyefagyi-022-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.