Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


GESZTENYÉS POHÁRKRÉM

2013.12.12

p1470532-ee.jpgHozzávalók:
Kb. 25-30 dkg piskóta (lehet maradék is), 25 dkg gesztenyemassza, 1 l tej, 1 csomag főzős vaníliás pudingpor, 3-4 evőkanál cukor, 5 dkg csokoládé, 3 evőkanál rum.

 

Elkészítés:
A pudingporból a cukorral és 7 dl tejjel krémet főzünk.
A maradék tejben megolvasztjuk a csokoládét, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a rumot. Előkészítünk négy tálkát vagy kelyhet. Mindegyiket rétegesen megtöltjük rumos-csokoládés tejbe mártott piskótadarabkákkal, durván összemorzsolt gesztenyével és vaníliás krémmel.
Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük. Enyhén cukros tejszínhabbal és csokoládéfigurákkal díszíthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.