RUMOS BARACKHAB
Hozzávalók (négy 2,5-3 decis tálkához vagy kehelyhez):
1 kg őszibarack, 2 evőkanál rum, a barack édességétől függően esetleg cukor vagy édesítőszer.
Elkészítés:
Az őszibarackokat megpucoljuk, magjukat kivesszük, kockákra vágjuk őket. A barackdarabok felét a rummal (és esetleg a cukorral) együtt turmixgépbe rakjuk, és jó habosra turmixoljuk.
A félretett barackkockákat elosztjuk a négy kehelyben vagy tálkában. A rumos habot rájuk öntjük. A hab tetejét barackkal díszíthetjük.
Frissen fogyasztjuk.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
IIIIIIIIimádom a barackot, a kedvenc gyümölcsöm, és imádom a fagyit is, úgyhogy ez a legtökéletesebb kombináció számomra!
Nagyon köszönöm az egyszerű és érthető receptet! Mindenképpen ki fogom próbálni!!
Barack mindenekfelett!!
(Kisvirág, 2010.06.05 17:07)