Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


RUMOS BARACKHAB

2008.01.10

Kép Hozzávalók (négy 2,5-3 decis tálkához vagy kehelyhez):

1 kg őszibarack, 2 evőkanál rum, a barack édességétől függően esetleg cukor vagy édesítőszer.

Elkészítés:

Az őszibarackokat megpucoljuk, magjukat kivesszük, kockákra vágjuk őket. A barackdarabok felét a rummal (és esetleg a cukorral) együtt turmixgépbe rakjuk, és jó habosra turmixoljuk.

A félretett barackkockákat elosztjuk a négy kehelyben vagy tálkában. A rumos habot rájuk öntjük. A hab tetejét barackkal díszíthetjük.

Frissen fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Barack mindenekfelett!!

(Kisvirág, 2010.06.05 17:07)

IIIIIIIIimádom a barackot, a kedvenc gyümölcsöm, és imádom a fagyit is, úgyhogy ez a legtökéletesebb kombináció számomra!
Nagyon köszönöm az egyszerű és érthető receptet! Mindenképpen ki fogom próbálni!!