Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


VEGETÁRIÁNUS PANNA COTTA

2015.09.26

Hozzávalók (1 adaghoz):

2 dl habtejszín vagy kókusztejszín, 5 dkg csokoládé, 1 csomag színtelen tortazselépor. Édesszájúaknak esetleg 1-2 kanál porcukor.

 

Elkészítés:

A csokoládét a tejszínbe reszeljük, elkeverjük benne a zseléport (sé a cukrot), és állandóan kevergetve felforraljuk.1-2 percig főzzük, majd hideg vízzel kiöblített formába öntjük. Hűtőben megszilárdítjuk, majd tányérra borítjuk.
Tálalásnál adhatunk hozzá gyümölcsöt, tejszínhabot, gyümölcsöntetet.

 

p1730370-dddd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.