Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


HÚSOS MELEGSZENDVICS

2014.05.17

Hozzávalók:

Maradék pörkölt, tejföl, reszelt sajt, só, bors, szikkadt péksütemény vagy kenyér.

Elkészítés:

A péksüteményt félbevágjuk, a kenyeret felszeleteljük, majd enyhén megpirítjuk.
A pörköltet (természetesen kicsontozva) késes aprítóba tesszük, a kívánt állagúra keverjük, majd tejföllel lazítjuk. Ha kell, sózzuk, borsozzuk. Az így kapott krémet a péksüteményre vagy kenyérre kenjök, sajttal megszórjuk, és grillsütőben (vagy hagyományos sütőben felső sütésen) a sajt barnulásáig sütjük.

 

p1550427-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.