Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

EMBERMESÉK


MEDVEHAGYMÁS RÁNTOTTA

2008.01.15

Hozzávalók:

Tojás, étolaj, só, apróra vágott medvehagyma levél. A medvehagymáról itt olvashatsz: MEDVEHAGYMA (katt ide!)

  

medvehagymas-csiga-rantottaval-005-ddd.jpg

  

Elkészítés:

A tojásokat egy tálkába töröm, villával fölverem (éppen csak annyira, hogy a fehérje és sárgája elvegyüljön, nem habosra), kicsit megsózom, egy serpenyőben egészen pici olajat melegítek, beleöntöm a tojást, és amikor kezd megkötni, rászórom a medvehagymát, aztán kicsit összehúzom, hogy minden oldalát érje a meleg. Hogy ki meddig süti: éppen csak pár másodpercig, kicsit tovább, vagy egészen addig, amíg az összes tojás keményre sül, ízlés kérdése.

Jó étvágyat!

A rántottához tálalt péksütemény receptjét itt találod meg: MEDVEHAGYMÁS CSIGA (katt ide!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.