OMLETT GOMBÁVAL
Hozzávalók:
2 tojás, 1 evőkanál tejszín vagy tejföl, étolaj, só, 2 közepes gomba.
Elkészítés:
Megpucoljuk és szeletekre vágjuk a gombát, majd pár csepp olajon csipetnyi sóval megpároljuk.
A tojásokat a tejszínnel / tejföllel együtt villával fölverjük, megsózzuk, belekeverjük a gombát, és az így kapott keverékből palacsintasütőben szép, kerek "lepényt" sütünk, mintha palacsintát sütnénk.
Az így megsütött omlettet tányérra borítjuk.
Tipp:
A félbe hajtott omlettet megtöltheted párolt zöldborsóval, reszelt sajttal...
A nyers tojásba fölverés előtt szórhatsz valamilyen zöldfűszert (pl. apróra vágott petrezselyemzöldet), csipetnyi őrölt borsot, csilit.
Tata Tulipán utca
(Hanna , 2016.08.03 10:24)