Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


PAPRIKÁS TOJÁS

2012.10.04

Hozzávalók:

Tojás, étolaj, só, újhagyma vagy vöröshagyma, zöldpaprika. 

 

p1260453-dd.jpg

  

Elkészítés:

Előkészítünk minden hozzávalót, mert ez az étel nagyon gyorsan elkészül.

A tojásokat egy tálkába törjük, kicsit megsózzuk. A hagymát és a parikát megtisztítjuk, feldaraboljuk.

Egy kávéskanál olajon 2-3 percig rázogatva megfonnyasztjuk a hagymát és a paprikát. (A paprikát nem kell puhára sütni, úgy jobb, ha roppanós, harapható.) Beleöntjük a tojást, és ízlésünknek megfelelően keményre sütjük.

Rögtön, forrón tálaljuk. Tálalásnál megszórhatjuk a tetejét őrölt pirospaprikával.

Jó étvágyat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.