Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


FŰSZERES CSIRKE

2012.08.17

Hozzávalók:

1 kg csirkehús (lehet comb, a comb valamelyik része vagy szárny ízlés szerint), fél deci étolaj, 2 kávéskanál só, fél kávéskanál őrölt bors, fél kávéskanál őrölt kömény, 1 kávéskanál őrölt pirospaprika, 2 gerezd fokhagyma finomra reszelve.

p1230462-dd.jpg

  

Elkészítés:

Az étolajat összekeverjük a fűszerekkel, és alaposan bedörzsöljük vele a húst. Ha van rá mód, a fűszeres húst néhány órára hűtőgépbe tesszük, de azonnal is megsüthető.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Belefektetjük a húsdarabokat. Alufóliával betakarva 35-40 percig sütjük, majd az alufóliát levesszük, és megpirítjuk az ételt.

Frissen, forrón vagy hidegen egyaránt finom.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.