Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


LECSÓS CSIRKE

2008.01.17

Hozzávalók:

4 csirkecomb, 1 kg krumpli, 2 fej vöröshagyma, 3 db zöldpaprika és 3 db paradicsom (vagy helyettük egy fél üveg lecsó), étolaj, só, csirkefűszer.

Elkészítés:

A csirkecombokat bedörzsöljük csirkefűszerrel. A krumplit meghámozzuk és vastag karikákra vágjuk. A tepsit kiolajozzuk. Belerakjuk a krumplikarikákat, megsózzuk őket. Ezután következnek a csirkecombok. A tetejükre a karikákra vágott hagyma és a paprika, paradicsom (vagy a lecsó). Kb. 2 deci vízzel meglocsoljuk. Megsózzuk a tetejét. Alufóliával letakarjuk. Egy órát sütjük 220-230 fokos sütőben. Az utolsó 10 percre levesszük az alufóliát, hogy az étel tetejét megpirítsuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.