Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


MÁTRAI BORZAS

2014.05.20

Hozzávalók:

1 kg csont nélküli hús (karaj, csirkemell, felső csirkecomb...), 3 közepes krumpli, 20 dkg liszt, 6 tojás, 5 evőkanál tejföl, olaj, őrölt bors, só.

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

A tojást villával felverjük, sajtreszelőn belereszeljük a megtisztított krumplit, hozzáadjuk a tejfölt, 15 dkg lisztet, 1 kávéskanál sót, negyed kávéskanál borsot, majd az egészet összekeverjük.

A hússzeleteket megforgatjuk a megmaradt lisztben, majd a krumplis keverékben, és forró olajban, kis lángon, lassan aranybarnára sütjük.

Frissen a legfinomabb.

 

p1550548-dd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.