Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


MÉZES-MUSTÁROS CSIRKE

2012.10.04

Hozzávalók (4 személyre):

60 dkg csirkemellfilé, 3 evőkanál méz, 3 evőkanál mustár, 3 dl tejszín, 2 evőkanál vaj, 1 evőkanál étolaj, só, őrölt bors, őrölt pirospaprika.

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, és a felforrósított olaj és vaj keverékén kevergetve körbepirítjuk. Amikor mindenhol kifehéredett, és itt-ott megpirult, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a mézet és mustárt, néhány csipetnyi pirospaprikát szórunk rá, átkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel. Nagyon kis lángon, lefedve addig főzzük, míg a hús meg nem puhul.

Tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

  

p1260072-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A RECEPTROL

(GIZELLA, 2014.04.14 16:28)

NAGYON JOL SIKERULT ES AJANLOM MINDENKINEK

ETELEKROL

(GIZELLA, 2014.04.14 16:27)

NAGYON FINOM VOLT EZ A RECEPT MINDENKINEK AJANLOM