Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


NATÚR CSIRKE

2011.08.31

Hozzávalók (4 személyre):

4 nagyobb, nem túl vékony csirkemell- vagy csirkecombszelet, fél dl étolaj (én olivaolajjal szoktam készíteni, de jó a napraforgóolaj is), 2-3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors.
 

p1030624-ee.jpg

  

Elkészítés:

A finomra reszelt fokhagymát összekeverjük az olajjal, hozzáadunk 2-3 csipetnyi őrölt borsot és fél mokkáskanál sót.

A hússzeleteket mindkét oldalukon bekenjük a fűszeres olajjal, majd lezárt edényben néhány órára hűtőgépbe tesszük őket.

Fölhevítünk egy grillserpenyőt, és a hús mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük.

A kész húst tálalhatjuk különböző mártásokkal, köretekkel vagy salátával pitába vagy szendvicsbe töltve. A pita receptjét itt találod meg: PITA - katt ide!
  

p1030141-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.