NATÚR CSIRKE
Hozzávalók (4 személyre):
4 nagyobb, nem túl vékony csirkemell- vagy csirkecombszelet, fél dl étolaj (én olivaolajjal szoktam készíteni, de jó a napraforgóolaj is), 2-3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors.
Elkészítés:
A finomra reszelt fokhagymát összekeverjük az olajjal, hozzáadunk 2-3 csipetnyi őrölt borsot és fél mokkáskanál sót.
A hússzeleteket mindkét oldalukon bekenjük a fűszeres olajjal, majd lezárt edényben néhány órára hűtőgépbe tesszük őket.
Fölhevítünk egy grillserpenyőt, és a hús mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük.
A kész húst tálalhatjuk különböző mártásokkal, köretekkel vagy salátával pitába vagy szendvicsbe töltve. A pita receptjét itt találod meg: PITA - katt ide!