BÉCSI JEGES KÁVÉ
Hozzávalók:
1 dl tejszínből 2 evőkanál cukorral (vagy ennek megfelelő mennyiségű édesítőszerrel) vert kemény tejszínhab, 1 dl (hideg!) erős feketekávé.
Elkészítés:
A keményre vert édes tejszínhabot egy kis tálban mélyhűtőben félig megfagyasztjuk. Amikor már jó hideg, kivesszük a hűtőből, egy hosszú pohárba kanalazzuk és ráöntjük a kávét. A jegeskávé tetejét csokoládéöntettel, csokoládéforgáccsal vagy kis kakaóporral díszíthetjük.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Nálam barna. :DDD
Persze a kép színei a monitor beállításán múlnak.
Andrea
(Andrea1001, 2009.06.15 13:47)
Szia!!
Olyan a képen mint ha kicsit piros színű lenne,nagyon gusztusos.
Kávé
(Szamóca, 2009.05.22 09:37)
Egészségedre! :)
Töltök majd föl még recepteket ide. Kávésat is.
kávé
(Nitta, 2009.05.22 05:31)
Most csináltam magamnak egyet. Isteni!
Nyárin csak ilyet fogok inni. Vagy tudsz még hideg kávékat?
:)))
(Szamóca, 2009.06.15 14:33)