Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


CSERESZNYE-MÁLNA TURMIX

2012.05.16

p1190956-dd.jpg

 

Hozzávalók:

10 dkg cseresznye, 5 dkg málna, 1 teáskanál citromlé, ízlés szerinti édesítőszer, 3 evőkanál tört jég.

Elkészítés:

A gyümölcsöt, citromlevet és az édesítőszert 1,5 dl vízzel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tört jeget, és azzal is forgatjuk néhány másodpercig. Frissen kínáljuk.(Ha fagyasztott gyümölcsöt használsz, jég nem kell bele, de a gyümölcsöt fagyosan tedd a turmixgépbe!)

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.