Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


CSOKOLÁDÉSHAKE

2012.06.20

p1200032-ddd.jpg

Hozzávalók:

2 gombóc csokoládéfagylalt, 1 dl tej, 3 dkg jó minőségű csokoládé, csipetnyi őrölt fahéj (kihagyható). A díszítéshez: habbá vert tejszín.

Elkészítés:

A tejben megolvasztjuk a csokoládét (a tejet langyosra melegítjük, belereszeljük a csokoládét, elkeverjük), majd félretesszük, míg kihűl. A hideg fagylaltot és csokoládés tejet a fehéjjal összeturmixoljuk. Magas falú pohárba töltjük, tejszínhabbal díszítve azonnal kínáljuk.

Tipp:

A csokoládéshake tovább marad hideg, ha a pohárba néhány jégkockát is teszel.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.