Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


JEGESKÁVÉ

2008.01.19

jegeskave-dd.jpg

Hozzávalók:

Poharanként 1 dl erősre főzött kávé, 1 nagy gombóc vanília fagylalt, két evőkanál tört jég, cukor vagy édesítőszer ízlés szerint, habtejszín. Díszítésnek olvasztott csoki vagy csokoládéreszelék vagy kakaópor.

Elkészítés:

Az erősre főzött kávét kihűtjük, ízlésünk szerint édesítjük. A pohárba két evőkanálnyi tört jeget teszünk. Beleöntjük a kávét. Egy gombóc vanília fagylaltot rakunk bele. Az ital tetejét kemény habbá vert, édesített tejszínhabbal koronázzuk és csokiöntettel/csokireszelékkel/kakaóporral díszítjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.