Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


MENTÁS GYÜMÖLCSKOKTÉL

2012.05.10

p1170606-dd.jpg

 

Hozzávalók:

15 dkg erdei gyümölcs (eper, málna, ribizli...), 1 teáskanál citromlé, ízlés szerinti édesítőszer, néhány mentaágacska, 3 evőkanál tört jég.

Elkészítés:

A mentaágakat a pohárba helyezzük és egy fakanál nyelével kicsit összetörjük. A gyümölcsöt, citromlevet és az édesítőszert 1 dl vízzel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tört jeget, és azzal is forgatjuk néhány másodpercig. Az italt a mentára öntjük. Frissen kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.