Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


MÉZES ALMAITAL

2011.09.16

p1040411-dd.jpgHozzávalók (1 pohárhoz):

1 nagyobb alma, 1,5 dl víz, 1 teáskanál méz, csipetnyi őrölt fahéj, negyed citrom leve.

Elkészítés:

Az almát meghámozzuk és kockákra vágjuk, a vízzel, mézzel, fahéjjal és citromlével összeturmixoljuk. Azonnal fogyasztjuk, mert ha áll, erősen megbarnul.

Tipp:

A fahéj helyett őrölt gyömbérrel is ízesítheted az italt.

Az összeturmixolt almát kislyúkú szűrőn át is szűrheted.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.