Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


RUMOS JEGESKÁVÉ

2008.01.10

kave-20090808-011-ee.jpg

 

Hozzávalók:

1,5 dl erősre főzött kávé, 3 cl rum, 2 evőkanál tej, cukor vagy édesítőszer ízlés szerint, jégkockák vagy tört jég, tejszínhab.

 

Elkészítés:

A kávét kihűtjük. Turmixgépbe öntjük. Hozzáadjuk a tejet, a rumot a cukrot, és néhány másodperc alatt összeturmixoljuk.

A jeget a kávéspohárba tesszük. Ráöntjük a kávét. Tejszínhabbal díszítjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.