Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


ALMA-RÉPA SALÁTA

2008.01.10

Hozzávalók:
2 közepes sárgarépa, 3 alma, 2 evőkanál darabos pirított dió, pár csepp citromlé.
Keverhetünk a salátába némi aszalt gyümölcsöt, pl. áfonyát, mazsolát, sárgabarackot is.

 

almarepasalata-006-ddd.jpg

   

Elkészítés:
A sárgarépát és az almát leszeljük, és megcsöpögtetjük néhány csepp citromlével, hogy ne barnuljon meg.
Összekeverjük az almát, a répát  és az aszalt gyümölcsöt).
A saláta tetejét megszórjuk pirított dióval.

 

p1300208-dd.jpg

   

Tipp:

Aki szereti az édeset, kis mézet is csöpögtethet rá.

Ha az édesítetlen változatot készíted, reszelhetsz bele némi zellert is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.