Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


BABSALÁTA

2008.01.29

Hozzávalók:

2 doboz babkonzerv, 2 kisebb fej hagyma (vöröshagyma, lilahagyma, sonkahagyma vagy mogyoróhagyma is jó hozzá), ecet, cukor, só.

 

Kép

 

Elkészítés:

Az ecettel, cukorral és sóval ízlés szerinti salátalevet készítünk. A babkonzerv levét leöntjük, a babot leöblítjük. A hagymát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk. A babot és a hagymakarikákat leöntjük a salátalével, jól összekeverjük, és lezárt dobozban néhány órára hűtőszekrénybe tesszük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Babsaláta

(Szamóca, 2010.04.19 20:23)

Köszönöm szépen a kiváló ötletet!

a babsaliról

(salibabi, 2010.04.19 20:22)

Én is nagyon szeretem,de én szivesebben eszem majonézesen és egy kis füstölt hust,vagy sonkát is teszek bele.