Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


FETA SALÁTA

2008.01.24

Hozzávalók:

1 szál kígyóuborka, néhány paradicsom, tetszés szerinti saláta (a fotón szereplő változatban madársaláta és lollo rosso van), 15 dkg feta sajt.

Az öntethez: 10 dkg natúr krémsajt, 3-4 evőkanál tejföl, 1 szál nagyon apróra vágott újhagyma vagy apróra vágott snidling, esetleg lilahagyma. (A krémsajt és tejföl helyett használhatsz csak tejfölt vagy natúr joghurtot is.)

 

Kép

 

Elkészítés:

A salátaöntet hozzávalóit összekeverjük.

A zöldségeket és a fetát földaraboljuk, és beleforgatjuk a salátaöntetbe.

Rögtön tálaljuk. 

 

Tipp:

Ez a saláta akkor a legjobb, ha a fölhasznált alapanyagok mind jó hidegek. Nagyon üdítő nyári reggeli vagy vacsora.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.