Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


FRISS SALÁTA RETEKCSÍRÁVAL

2008.01.24

Hozzávalók:

Jégsaláta, lollo rosso, borsmustár (ruccola) darabokra tépkedve, szeletelt uborka és paradicsom, csíkokra gyalult sárgarépa, retekcsíra (esetleg keménytojás-kockák*), egy mokkáskanál ecet, egy mokkáskanál olivaolaj, só, cukor, csipetnyi őrölt fehérbors.

(*A vegán-jelölés természetesen a tojás nélküli változatra értendő.)

 

Elkészítés:

Fél deci vízből, az ecetből, olajból, cukorral, sóval és fehérborssal salátaöntetet keverünk. (A só és cukor mennyiségét ízlés szerint állítsuk be.)

A hozzávalókat meglocsoljuk a salátaöntettel, egybeforgatjuk. Köretként vagy önálló ételként is tálalható.

   

Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.