Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

HAGYOMÁNYOS ZALAI ÉS VASI ÉTELEK


KÁPOSZTA SALÁTA

2008.01.18

Hozzávalók:
Friss fejeskáposzta, só, cukor, ecet, köménymag.

Elkészítés:
Az ecettel, cukorral, sóval salátalevet készítünk.
A káposztát legyaluljuk. Felforralunk fél mokkáskanálnyi köménymaggal annyi vizet, amennyi elegendő ahhoz, hogy ellepje a káposztát.
A köménymagos vizet a káposztára öntjük. Fél percig rajta hagyjuk, aztán gyorsan leöntjük a káposztáról. Ezután a káposztát átrakjuk az ecetes salátalébe, és hideg helyen állni hagyjuk legalább egy órát.

 

kaposzta-salata-016-dd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.