Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


KÖRÖZÖTT

2008.01.18

Hozzávalók:

25 dkg túró (készíthetjük juhtúróból vagy juhtúró és tehéntúró keverékéből illetve csak tehéntúróból is), 10 dkg szobahőmérsékletű vaj, egy lilahagyma apró kockákra vágva, snidling, egy evőkanál jó fajta őrölt pirospaprika, fél kis mokkáskanál őrölt kömény, negyed kis mokkáskanál őrölt bors, a túró keménységétől függő mennyiségű sűrű tejföl (kb. 1-2 dl)

  

Kép

  

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan összekeverjük, aztán hűtőbe tesszük 1-2 órára.

A körözöttet tálalhatjuk friss kenyérrel, péksüteménnyel, zöldpaprikával töltve, SAJTTEKERCSBEN, SONKATEKERCSBEN...

 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.