Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


KRÉMSAJTOS KRUMPLISALÁTA

2008.01.18

Hozzávalók: 50 dkg héjában főtt, megpucolt (kifli)krumpli, 20 dkg natúr tejszínes krémsajt, 2 dl tejföl, 1 csokor snidling, só.

 

Kép


A tejfölben simára keverjük a krémsajtot. A tejfölös öntetbe belekeverjük az apróra vágott snidlinget, kicsit megsózzuk. A krumplit karikákra vágjuk, összekeverjük az öntettel, és néhány órára lezárható dobozban hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt a tetejét megszórjuk apróra vágott snidlinggel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Krumlisaláta

(Szamóca, 2010.03.14 20:42)

Szia Judit!
Mi nagyon szeretjük. Remélem, neked is ízleni fog!

saláta

(Judit, 2010.03.14 20:11)

Ez a saláta nagyon finom lehet, az elkészítése pedig egyszerű.
Kipróbálom.