Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


HAGYMÁS KRUMPLISALÁTA

2008.01.21

Hozzávalók:
1 kg kiflikrumpli, 3 fej vöröshagyma, ecet, só, cukor.

 

p1290003-dd.jpg

    

Elkészítés:
Az ecettel, cukorral és sóval ízlés szerinti salátalevet készítünk. A krumplit héjában megfőzzük, megpucoljuk és karikákra vágjuk. Vékony karikákra vágjuk a megpucolt hagymát is. Egy mély tálba lerakunk egy sor krumplit, majd egy sor hagymát, aztán megint krumplit. A rétegezést addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Végül ráöntjük a salátalevet. Néhány óra hűtés után fogyasztható.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hagymás krumpli

(bea, 2010.12.11 11:29)

nagyon finom

Valaki:P

(Bebbe, 2010.09.22 20:52)

Burgonya a legjobb főleg hagymval!

kajárol

(tibi, 2010.07.16 14:17)

nagyon jok a receptek