Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SAJTOS RETEKSALÁTA

2013.02.16

Hozzávalók (4 személyre):

3-4 csomó retek (a retkek nagyságától függően), 5 főtt tojás, 20 dkg natúr tejszínes krémsajt, 2 dl tejföl, só, 10 dkg krémfehérsajt, néhány salátalevél.

  

p1310131-dd.jpg

  

Elkészítés:

A retket alaposan megmossuk, és a főtt tojásokkal együtt darabokra vágjuk. A tojásokból négy negyedet félreteszünk. A krémsajtot összekeverjük a tejföllel és kicsit megsózzuk. A retek- és tojásdarabokat a sajtos mártásba keverjük. Az étel tetejét megszórjuk a szétmorzsolt krémfehérsajttal. Salátalevelekkel és a félretett tojással díszítjük.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.