Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SALÁTA FASÍRTGOLYÓKKAL

2008.01.09

Hozzávalók:

Jégsaláta darabokra tépkedve, szeletelt uborka és paradicsom, csíkokra vágott kaliforniai paprika, retekcsíra, egy mokkáskanál ecet, egy mokkáskanál olivaolaj, só, cukor, csipetnyi őrölt fehérbors, fasírtgolyók*.

(*A képen falafelgolyók szerepelnek, de bármilyen fasírt jó ehhez a salátához.

A falafel receptjét itt találod: FALAFEL.

Ajánlom még a gombafasírtot: GOMBAFASÍRT.

Vagy a cukkinifasírtot: CUKKINIFASÍRT .)

 

Elkészítés:

Fél deci vízből, az ecetből, olajból, cukorral, sóval és fehérborssal salátaöntetet keverünk. (A só és cukor mennyiségét ízlés szerint állítsuk be.)

A zöldségeket lazán egybekeverjük és megcsöpögtetjük a salátaöntettel.

 A fasírtokat a saláta tetejére szórjuk.

Aki szereti, az ecetes öntet helyett meglocsolhatja ezt a salátát egy kis majonézzel is.

 

Kép

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.