Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SONKATEKERCSEK

2008.01.09

Hozzávalók:

Sonkaszeletek, az egyik töltelékhez KÖRÖZÖTT, a másik töltelékhez tormás majonéz, csipetnyi reszelt szerecsendió és sűrű tejföl.

  

sonkatekercs-004-ddd.jpg

  

Elkészítés:

A tormás sonkatekercshez két rész tormás majonézhez egy rész sűrű tejfölt keverünk, ízesítjük egy kis reszelt szerecsendióval. A sonkaszeletek megkenjük a krémmel, és föltekerjük.

A körözöttes sonkatekercshez a sonkaszeleteket körözöttel kenjük meg, és föltekerjük.

A kész tekercseket általában valamilyen hideg salátával vagy salátatál részeként tálaljuk. A képen szereplő sonkatekercseket TOJÁSSALÁTÁVAL tálaltam.

Bevonhatjuk őket aszpikkal is. (Az aszpikot teljesen átlátszóra szűrt húslevesben feloldott zselatinból készítjük.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.