Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SZŐLŐS SALÁTA

2008.01.08

Hozzávalók:

Salátalevelek (jégsaláta, lollo rosso, borsmustár (ruccola), bébispenót...) darabokra tépkedve, szőlő, egy kiskáskanál ecet, egy kiskanál olivaolaj, só, cukor, csipetnyi őrölt fehérbors.

 

salata-16-002-dd.jpg

 

Elkészítés:

Fél deci vízből, az ecetből, olajból, cukorral, sóval és fehérborssal salátaöntetet keverünk. (A só és cukor mennyiségét ízlés szerint állítsuk be.)

A félbevágott, kimagozott szőlőszemeket és a salátaleveleket lazán egybekeverjük és megcsöpögtetjük a salátaöntettel.

 

salata-8-009-dddd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.