Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


DIÓTORTA TEJ ÉS TOJÁS NÉLKÜL

2008.01.26

Hozzávalók:

15 dkg (tejmentes) margarin, 20 dkg darált dió, 10 dkg cukor vagy 5 dkg fruktóz, 10 dkg liszt, fél (bio)citrom reszelt héja, egy kávéskanál őrölt fahéj (kihagyható), 1 csomag sütőpor.

Elkészítés:

A margarint a cukorral kikeverjük, apránként hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a citromhéjat, fahéjat, és végül a darált diót. Kivajazott tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 200 fokon tűpróbáig sütjük. Gyümölcsöntettel tálalhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

elkészített tortákba krém

(Erzsi, 2013.01.27 15:57)

Kókusztejjel, rizstejjel pudingból , kevés növényi zsírral, cukorral l krémet készítünk, azzal töltjük a tortát.

torta

(Kati, 2010.01.21 07:28)

Köszönöm a receptet, nagyon finom lett a torta.