Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


BORSÓS-GOMBÁS TÉSZTA

2014.09.08

Hozzávalók:

25 dkg tészta, 25 dkg gomba, 25 dkg zöldborsó, 2 dl tejszín, só, őrölt (fehér)bors, 1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld, egy evőkanál étolaj.
 
  

Elkészítés:
Az olajban megpároljuk a felszeletelt gombát és a zöldborsót. Mikor a gomba leve elfőtt, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a petrezselymet, és még 3-5 percig kis lángon forraljuk.

Végül összeforgatjuk a közben bő, sós vízben kifőzött tésztával.

Rögtön tálaljuk.

 

p1610092-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.