Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


FŰSZERES GOMBA

2013.08.26

Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg gomba (lehet hagyományos csipetke, de más gombák is), negyed kávéskanál só, csipetnyi őrölt bors, 8-10 szál petrezselyemzöld, fél kávéskanál kakukkfű, olaj.

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, és földaraboljuk. Egy evőkanálnyi olajat hevítünk. Megpirítjuk rajta a gombát úgy, hogy minden leve elpárologjon. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és kakukkfűvel, még két percig kevergetve sütjük.
Forrón, sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk. De adhatjuk pirítóssal is.

  

p1370073-ee.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.