Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


GOMBÁS TOJÁSRAGU

2008.01.23

Hozzávalók:

50 dkg gomba, 5 keményre főzött tojás, 1 fej vöröshagyma, 1 dl tejföl, 1 mokkáskanál mustár, 1 kiskanál őrölt pirospaprika, csipetnyi őrölt bors, olaj, só.

 

101_0332-dd.jpg


Elkészítés:

Az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, pirospaprikával megszórjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és 5 percig főzzük. Ezután a tejfölt és a mustárt a gombához adjuk. Végül óvatosan beleforgatjuk a kockákra vagy karikákra vágott keménytojásokat, és együtt főzzük még 3-4 percig. Rizzsel, nokedlivel, főtt krumplival vagy spagettivel tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.