Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


RAKOTT ZÖLDSÉGEK

2008.01.10

Hozzávalók:

1 doboz (Szilasfood) szójafasírtpor, 5 dl+2 dl tejföl, egy nagy tejfölös pohárnyi főtt rizs + 1 kg valamilyen előfőzött, de nem puha zöldség: karfiol, brokkoli, kelkáposzta, sárgarépa.

  

Kép

  

Elkészítés:
A szójafasírtport összekeverjük a rizzsel és 2 dl zöldség-főzőlével (amiben a zöldséget megfőztük). 10 percig állni hagyjuk, majd belekeverünk egy nagy doboz (4-5 dl) tejfölt.

Egy tűzálló tál aljára egy réteg párolt zöldséget rakunk, erre egy réteg szójás rizs jön, majd megint zöldség. A zöldség tetejét meglocsoljuk a kisebb doboz tejföllel. Sütőben megsütjük.

(A fotón szereplő rakottas alsó rétege karfiol, a felső pedig brokkoli.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

az ételről

(soóky dominika, 2011.08.05 19:05)

nagyon finom szerintem mindenkinek ezt kéne ennie nem a csokit. mindenki próbálja ki nagyon fincsi!