Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


RÁNTOTT PADLIZSÁN

2008.01.10

Hozzávalók:

2 közepes padlizsán, só, liszt, tojás, szezámmag, zsemlemorzsa, 1 gerezd fokhagyma, olaj a kisütéshez.

  

Kép

  

Elkészítés:

A padlizsánt karikákra vágjuk, besózzuk és 10-15 percig állni hagyjuk, aztán a sót leöblítjük róla. A tojást a panírozáshoz villával felverjük, megsózzuk, belenyomunk egy fokhagymagerezdet, aztán jól összekeverjük. A zsemlemorzsába szezámmagot keverünk. A padlizsánszeleteket a szokásos módon lisztbe-tojásba-zsemlemorzsába forgatjuk. Bő forró olajban kisütjük.

  

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)))

(Szamóca, 2008.05.17 12:49)

Szerintem finomabb, mint a rántott hal (már amennyire a rántott halra emlékszem).

palasthy.m@gmail.com

(marika, 2008.05.16 16:26)

fantasztikus finom.gyerekeim szerint olyan mintha rántott halat ennénk,szerintem is.