Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZAMÓCA RECEPT-OLDALA

RECEPT LAP - ízek, tájak, diéták...


SAJTFASÍRT

2008.01.09

Hozzávalók:
30 dkg reszelt sajt (jó ha többféle), 10 dkg liszt, 2 tojás, 2 gerezd zúzott fokhagyma, só, 1 kávéskanál pirospaprika, csipetnyi reszelt szerecsendió.
A panírozáshoz:
zsemlemorzsa.
A kisütéshez: étolaj.

  

Kép

 

Elkészítés:
A hozzávalókat jól egybedolgozzuk, és az így kapott masszából kétujjnyi vastag, 8-10 centi hosszú hengereket formálunk. A hengereket zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban megsütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szia!

(Szamóca, 2008.11.26 10:13)

Nem folyik szét sülés közben?

palasthy.m@gmail.com

(palásthy mária, 2008.11.19 13:08)

Szia!
Lereszelem a sajtot,és maradék tojásfehérjébe keverem.Amennyit felvesz.Aztán sütöm.Gyors,és egyszerü.:)